Vélemények a Fluormentes fogkrémekről

Fluor nélkül
Dr. Papp Huba, fogászati szakember
“A fluor azért kényes dolog, mivel az ajánlott és a már mérgező mennyisége nagyon közel áll egymáshoz. Mindehhez hozzájön, hogy nagyon reakcióképes elem, továbbá a felesleges fluornak egyértelműen egészségkárosító hatása van. Hiába kéne lenyelni több tubusnyit fluoridos fogkrémekből ahhoz, hogy jelentős fluor-felesleg keletkezhessen, mégis javallott fluoridmentes fogkrémeket választani!”

Fogmosás
Papp Noémi – Badacsony

“Csak ajánlani tudom mindenkinek a Comvita fogkrémet: 100%-ban természetes összetevői, fluor- és SLS mentessége miatt a fogorvosom is javasolta, hogy nyugodt szívvel alkalmazhatom!”

SLS nélkül
Pataki Andrea – Szolnok
“Kimondottan érdeklődöm a természetes gyógymódok iránt! Miután utána jártam a szervezetre káros és/vagy mérgező anyagoknak, sok érdekességet megtudtam, amit korábban nem is gondoltam. Például olvastam az SLS-ről, vagyis a ‘Sodium Lauril Szulfátról’. Az SLS egyértelműen káros anyag, és ami fenyegető, hogy sokan nem is vagyunk tisztában jelenlétével, pedig a mindennapjainkban is találkozunk vele, pl. a tisztálkodási szerekben. Még a fogkrémekben is “megbújhat”!
Gondoltam jobb nem elébe menni a bajnak, ezért esett a választás az SLS-mentes Comvita fogkrémre! A természetes összetétel, a fluormentesség már csak hab a tortán! Ma már az egész család ezzel a fogkrémmel most fogat!”

Szájápolás
Varga Mária – Cegléd

“Fájó fogíny ellen, valamint a rossz lehelet ellensúlyozására kerestem természetes és gyorsan ható megoldást. Így jutottam ehhez a remek fogkrémhez! Mindkét problémámon segített, ráadásul hatékonyabban működött, mint a forgalomban kapható szájvizek – Higgyék el, jó néhányat kipróbáltam belőlük… (!) “

Kalapács Péter – Dabas
“Pótolhatatlan fogkrém! Felülmúlja az összes korábbi terméket, melyet használtam: egészséges és hatékony!”

Fogínyápolás
Szamosi István – Szentendre
“Nagyon fájt a fogínyem, már-már kibírhatatlan volt! Ráadásul a fájdalomhoz fogínyvérzés is társult. A propoliszos fogkrém az én megmentőm lett: Rendszeres fogmosás mellett 2 nap elteltével csillapodtak a panaszaim, a vérzés pedig teljesen alább maradt. Nagyszerű termék, csak ajánlani tudom az egészséges fogakért!

Értékes összetétel
Kovácsné Ilona – Tabajd

“Át akartam állni fluorid- és SLS-mentes fogkrémre. Végeztem egy kis kutatást az interneten, ennek során találtam rá a Comvita fogkrémre. Több mint jól hangzik, hogy a propolisz és a xilitol együttesen védi a fogakat, illetve a fogínyt. A teafaolaj pedig természetes baktériumölő és fertőtlenítő hatású. Azt szoktam mondani, hogy 3 az 1-ben (…) Akik a természetes fogápolás hívei, és kerülni szeretnék a fluoridot, azoknak mindenképpen ajánlott ez a termék!?”

Hunyadi Balázs – Heves
“Szuper fogkrém! Ha nagyon akarnám, csak azt tudnám felhozni ellene, hogy a zöldes állaga elsőre nem feltétlen kellemes a szemnek. Ezt csak azért mondom, mivel az én gyomrom igen érzékeny, ezért hezitáltam is, hogy ‘Biztos hogy ez lesz a legjobb választás?’. Szerencsére hamar eloszlathattam ezen aggályaimat, semmilyen panaszom nem jelentkezett ugyanis. – (…) és igen, ez lett a legjobb választás!”

Száj- és fogínyápolás
Takács Emese – Balatonszárszó

“Nagyszerű vásárt csináltam a fogkrémmel! A fogápolás mellett, fogínyvérzések, fogínygyulladások ellen is hatékonynak bizonyult.”

Mindennapi használat
Andrásiné Brigitta

“Amellett, hogy hatékony fogkrém, még az íze is kellemesnek mondható, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy a mindennapokban használhassuk!”

Fogmosási szokások
Albert Beáta – Budapest V.

“Minden tekintetben elégedett vagyok! A kiszállítás pontos és precíz. Ami pedig a használatot illeti, jóval kisebb mennyiség is elég a Comvita fogkrémből, mint amit korábban megszoktam. A “kevesebb néha több” elve tökéletesen működik: Otthon maximum borsónyi méretű/mennyiségű fogkrémmel szoktunk fogat mosni!”

Fogkrém az egész családnak
Horváth Violetta – Paks

“Az egész család – kicsik, nagyok idősek – nagyon szeretik ezt a fogkrémet! Eljutottunk odáig, hogy már külön rendelek egy tubust a gyerekeknek, és külön egyet a szüleimnek is!Már most tudom, hogy amikor elérkezünk oda, újra Comvita fogkrémet fogok rendelni!”

Frissítő fogmosás
Nyakas Péter – Újbuda

“A propoliszos fogkrém kevésbé habzik fogmosás közben – engem speciel a habzás zavart korábban, és nem tartalmaz SLS-t sem. Tökéletesen frissítő hatású!”

Kedvelt fogkrém
Nagyné Bálint Judit – Szolnok

“Ne hagyja, hogy a fogkrém állaga és zöld színe megtévesztő legyen! A fogakat így is szuper-tisztává varázsolja! Nem tudom mások hogy vannak vele, de engem a fogkrém íze a medvecukorra emlékeztet leginkább!”

Bárdosi Dániel – Győr
“(…) A legszebb az egészben az, hogy amikor elmentem a szokásos éves fogászati szűrésre, a fogorvosom megjegyezte, hogy bármit is csináltam az elmúlt 1 évben, azt nagyon jól tettem, és semmiképpen ne hagyjam abba!”